Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-06-2008 | Article Rating | (0) reacties

CampusMed e-learning genomineerd voor Europese multimediaprijs

CampusMed, de health academy van Noordhoff Uitgevers (voormalig Wolters-Noordhoff), heeft een nominatie gekregen voor de Comenius EduMedia Onderscheiding. Deze ereprijs wordt sinds 1995 uitgereikt door het Duitse GPI, das Gesellschaft für Pädagogik und Information. De onderscheiding wordt uitgereikt aan Europese bedrijven wiens multimediaproducten de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van didactiek, inhoud en design. Op 20 juni wordt in Berlijn de uitslag bekendgemaakt.

CampusMed biedt een uitgebreid curriculum aan e-learning modules voor de zorg. De bibliotheek bevat onderwerpen als bijvoorbeeld Voorbehouden en Risicovolle Handelingen, Basic Life Support en Borstvoeding. In nauwe samenwerking met het Academisch Medisch Centrum Amsterdam wordt het curriculum ontwikkeld en uitgebouwd. In Nederland bieden momenteel het AMC, het UMCU, het Diaconessenhuis Leiden en de Reinier de Graaff Groep CampusMed als permanente leeroplossing aan hun zorgpersoneel. In Duitsland werken 58 ziekenhuizen van het Helios concern met CampusMed. Daarnaast is ook Fresenius Medical Care met 600 ziekenhuizen wereldwijd een gebruiker van de e-learning modules. Dit betekent dat er inmiddels in totaal bijna 20.000 verpleegkundigen wereldwijd CampusMed gebruiken voor hun bijscholing, waardoor zij in staat zijn op hun eigen tempo te leren, op ieder gewenst moment en op iedere gewenste plaats.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.