Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearningGuide Solutions | 03-06-2008 | Article Rating | (0) reacties

Moving Learning 2008 verlegt haar grenzen naar de USA!

Dit jaar organiseert LearningGuide Solutions geen Moving Learning congres in Nederland en Engeland, maar worden de grenzen verlegd naar de USA voor het gezamenlijk bezoeken van Learning 2008.

Learning 2008 vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 29 oktober in Orlando, Florida en wordt georganiseerd door en voor leerprofessionals. Elk jaar komen er dan ook meer dan 2000 leerprofessionals vanuit de hele wereld bijeen. E-learning, performance support, meer traditionele vormen van opleiden, gaming, coaching en zelfs het lezen van boeken. Al deze ondewerpen komen aan bod. Dit congres biedt u een uitstekende combinatie om op een plezierige manier te leren en te netwerken. Voor uzelf en uw organisatie.

Voor een bezoek aan Learning 2008 is een voordelig arrangement samengesteld. Bezoek voor meer informatie www.movinglearning.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.