Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-05-2008 | Article Rating | (0) reacties

Congres over e-learning in de ggz

Op donderdag 12 juni wordt in de Janskerk in Utrecht het congres 'E-learning in de ggz' gehouden. Tijdens het congres worden inzichten aangereikt over e-learningstrategieën binnen de ggz (Geestelijke Gezondheidszorg) en zal worden getoond hoe met behulp van nieuwe technologieën, zoals video en serious gaming, het leerproces effectiever en efficiënter kan worden ingericht. Onder leiding van dagvoorzitter dr. Ralph Kupka zullen onder anderen Rob Koper (hoogleraar en directeur Onderwijstechnologisch expertisecentrum OTEC, Open Universiteit Heerlen), Wim Veen (hoogleraar Educatie en Technologie, TU Delft), Heleen Riper (hoofd Innovation Centre of Mental Health & Technology) en Wubbo Petersen (voorzitter Raad van Bestuur GGZ Westelijk Noord-Brabant) het woord voeren. De openingslezing zal worden verzorgd door Ab Klink, minister van Volgsgezondheid, Welzijn en Sport. Hij zal het gaan hebben over de noodzaak van innovatie en samenwerking in ggz.

Het congres is bestemd voor bestuurders, zorgdirecteuren, innovatiemanagers, P&O-directeuren, beleidsadviseurs en opleiders uit de ggz, maar ook voor andere professionals die bezig zijn met innovatie van het opleidingsproces en zorgprogramma's.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.