Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Stoas Learning BV | 07-04-2008 | Article Rating | (0) reacties

Stoas seminar 'Compliance & Informatiebeveiliging' inspirerend en informatief

Op vrijdag 28 maart vond het seminar ‘Compliance & Informatiebeveiliging: effectief met e-Learning’ plaats bij Stoas Learning in Wageningen.

Compliance, informatiebeveiliging en integriteit zijn actuele uitdagingen voor organisaties. Training van medewerkers speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens dit seminar presenteerden sprekers uit de praktijk hun ervaringen. Ook de deelnemers wisselden ervaringen uit. Tevens kwamen ingrediënten voor een succesvolle invoering van compliance en informatiebeveiliging aan bod.

Het CAK-BZ (Centraal Administratie Kantoor Buitengewone Zorg) schetste hoe zij compliance en informatiebeveiliging op de kaart wil krijgen bij haar personeel. Welke lessen zijn geleerd en vallen er nog te leren? Na deze presentatie kwam de discussie in de zaal op gang. De deelnemers herkenden zich in de genoemde struikelblokken en deelden hun eigen ervaringen op dit gebied.

Vervolgens presenteerde Univé welke rol Compliance binnen Univé speelt en hoe e-Learning hierbij is toegepast en een duidelijk toegevoegde waarde levert. Als laatste kwam TUNIX Internet Security en Opleidingen aan het woord over informatiebeveiliging. Wat komt er bij kijken om goede bewustwording te creëren en wat zijn de voordelen van e-Learning?

De deelnemers vonden het seminar zeer inspirerend en informatief. Het leverde veel stof tot spreken en nadenken op.

Wilt u weten welke seminars Stoas de komende maanden organiseert? Klik dan hier.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.