Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-03-2008 | Article Rating | (0) reacties

Informatie- en demonstratiemiddag over e-learning in de zorg

Op dinsdag 22 april zal in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg een informatie- en demonstratiemiddag plaatsvinden over het onderwerp 'e-learning in de zorg'. Tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door het Opleidings en Onderzoek Centrum (OOC) en PAT Learning Solutions, zal onder meer ingegaan worden op vragen als 'Hoe start ik een e-learningproject in de zorg op'; 'wat gaat het kosten' en ''wat levert het mijn organisatie op'.

Dat de bijeenkomst, die begint om 13.00 uur en rond 15.00 uur wordt afgesloten met een borrel, gehouden wordt in het Elisabeth ziekenhuis, is niet helemaal toevallig. Het ziekenhuis beschikt met 70 modules, 1600 cursisten en 4000 inloguren per maand over een serieus Elisabeth Leeplein. !


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.