Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 17-02-2008 | Article Rating | (0) reacties

azM en The Competence Group gaan artsen en verpleegkundigen opleiden voor werken met risicovolle medische apparatuur.

Op deze manier wil het azM een kwaliteitsslag maken op het gebied van borging van kennis en het gebruik van risicovolle medische apparatuur. De TraCe-organisatie (Training en Certificering van de stafdienst ICT & ID) is binnen het azM verantwoordelijk voor de trainingen en certificering.

 

Op 14 februari 2008 ondertekenden het azM (als officiële vertegenwoordiger van TraCe) en ‘The Competence Group’ (TCG) een samenwerkingsovereenkomst. Daarin zijn afspraken vastgelegd over gezamenlijk te ontwikkelen inhoud van e-learning trainingen en toetsen en het beheren en doorverkopen daarvan.

 

Door toepassing van e-learning is een minimale tijdsinvestering nodig om tot het gewenste leerresultaat te komen. Landelijk bestaat veel interesse voor de azM aanpak, met name voor het verplichtend karakter van de certificering en de wijze van trainen en toetsen. De ontwikkelde leerinhoud is nu via TCG beschikbaar voor andere partijen (ziekenhuizen).

 

Vicevoorzitter RvB Lou Brans Brabant ondertekende namens het azM de overeenkomst en directeur Rijken namens ‘The Competence Group’. Op 14 februari werd ook het TraCe-lokaal officieel geopend en in gebruik genomen.

 

www.competence.biz / www.onzezorg.net

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.