Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-02-2008 | Article Rating | (0) reacties

Tweedaagse workshop 'Google jezelf de wereld in'

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni wordt in Heerlen een workshop gehouden, bestemd voor studenten van de Open Universiteit die zich in de eindfase van hun bachelor – of masteropleiding bevinden en zich afvragen hoe ze hun netwerken kunnen uitbreiden, contacten kunnen onderhouden, en hun persoonlijke presentatie kunnen verbeteren. Thema van de tweedaagse bijeenkomst is 'Google jezelf de wereld in'. Dat meldt eModulair, het studentenmagazine van de Open Universiteit.

Tijdens de workshop, die wordt gegeven in samenwerking met LEX (Learning Experience), komen vragen aan bod als: Hoe sta jij bekend? Wie weet dat? Hoe kom je met de juiste mensen in contact en hoe kom je over? Ben je vindbaar en zichtbaar? Is er een onderscheid tussen 'networking' en 'not working'?

Het programma bevat onder meer een netwerkgame. Deelnemers aan de workshop tekenen hun netwerken naast elkaar op, en via een spel wordt er verbinding gelegd tussen de personen en netwerken onderling. Voor elke deelnemer wordt zichtbaar dat hij of zij het eigen netwerk gemakkelijk kan vergroten. Via een internetprogramma worden de gevisualiseerde netwerken bewaard voor dagelijks gebruik.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.