Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Stoas Learning BV | 14-01-2008 | Article Rating | (0) reacties

Stoas Learning breidt partnership met Blackboard uit en komt met uniek aanbod voor zakelijke- en overheidsmarkt

Stoas Learning B.V. en het Amerikaanse Blackboard International B.V. hebben eind vorige week een resellersovereenkomst getekend voor de zakelijke en overheidsmarkt. Blackboard is al jaren de meest gebruikte digitale leeromgeving in het hoger onderwijs, waarvoor Stoas Learning een uitgebreid dienstenpakket heeft ontwikkeld.

 

Stoas heeft dankzij de vernieuwde samenwerking een uniek concept in handen, namelijk een volledig gehoste Blackboard omgeving, waarbij de klanten online hun eigen Blackboard leeromgeving kunnen benaderen. De gebruikers zijn hiermee verzekerd van een volledig, betrouwbaar en altijd up-to-date leeromgeving. Deze persoonlijke leeromgeving kan daarnaast door Stoas volledig aangepast worden aan de onderwijskundige of technische wensen van de klant.

 

Het succes in de onderwijsmarkt krijgt nu dus een vervolg binnen het bedrijfsleven en de overheid. Beide partijen zien in deze markt een groot potentieel. Vele honderdduizenden studenten gebruiken Blackboard dagelijks en willen dit na hun studie ook blijven doen. Door deze unieke oplossing is die mogelijkheid er nu.  De aanbieding gaat uit van het aantal daadwerkelijke gebruikers. Dit zorgt ervoor dat deze Blackboard oplossing zich nu ook qua prijsstelling kan meten met andere scherp geprijsde aanbiedingen van andere marktpartijen.

 

Over Stoas Learning

Stoas Learning is de belangrijkste aanbieder van Learning Technology voor zowel de onderwijs- en zakelijke markt. Met 125 werknemers biedt Stoas totaaloplossingen op het gebied van digitaal leren en toetsen. Stoas Learning mag 80% van de Nederlandse onderwijsmarkt (MBO, HBO en WO) tot haar klantenkring rekenen. Binnen het bedrijfsleven en overheid behoren onder andere KLM, De Belastingdienst, het Ministerie van Defensie, ING en ABN AMRO tot de klantenkring van Stoas Learning. Naast Blackboard ondersteunt Stoas Learning ook de Open Source systemen Moodle en Sakai. Meer info kijk op www.stoas.nl.

 

Over Blackboard

Het Blackboard Learning System TM is al jaren het meest gebruikte systeem in het hoger en wetenschappelijk onderwijs in Nederland en is marktleider in de wereld. Vele honderdduizenden studenten gebruiken dit systeem dagelijks en willen dit na hun studie ook blijven gebruiken. Op het gebied van functionaliteit en stabiliteit is Blackboard nog steeds het meest toonaangevende systeem.

 

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.