Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-01-2008 | Article Rating | (0) reacties

Symposium over motion controlled gaming

Op vrijdag 18 januari wordt in Hilversum, op de faculteit Kunst, Media en Technologie, een symposium gehouden over het thema motion controlled gaming. Het symposium is georganiseerd door de projectgroep 'Motion and Emotion' van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in samenwerking met de Stichting Nederlandse Gamedagen (NLGD).

Tijdens het symposium zal motion controlled gaming vanuit verschillende perspectieven belicht worden. Wat zijn de implicaties van motion control voor gameplay en op wat voor manier biedt motion control het alternatief voor reguliere interfaces? De projectgroep zal zelf een korte presentatie over hun ervaringen met motion control geven aan de hand van beelden van de door hun uitgevoerde playtests. Daarnaast zal er onder meer gesproken worden door: Jan-Bart van Beek (Guerrilla Games) en Yoeri Lauwers (Tweakers.net). De dag zal gepresenteerd worden door Jan-Pieter van Seventer van W! games. Entree tot het symposium is gratis.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.