Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Eedo sluit stevige deal met Goethe-Instituut

Eedo Knowledgeware, een van de grotere spelers als het gaat om e-learning met kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland, heeft een grote slag geslagen. Gisteren maakte het bedrijf bekend dat het met het Goethe-Instituut een overeenkomst heeft afgesloten voor de levering van het Content Management Systeem ForceTen.

Het Goethe-Instituut is een non-profit-organisatie met meer dan 144 instituten in 80 landen, dat de instandhouding van de Duitse taal en de bevordering van de internationale culturele samenwerking, als belangrijkste speerpunten heeft. Het hoofdkantoor van het Goethe-Instituut bevindt zich in de Duitse stad Berlijn en de Nederlandse vestigingen bevinden zich in Amsterdam en Rotterdam.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.