Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Online Educa Berlin 2007 van start

De eerste Online Educa Berlin was in 1995. Toen moest je bij wijze van spreken nog je eigen behangtafel meebrengen. Tegenwoordig is de OEB een professioneel georganiseerde happening met meer dan 2000 deelnemers, sprekers uit de hele wereld en een gelikte expositieruimte.

Er zijn pre-conferentie workshops, lunch thema-sessies, gewone presentaties, key notes, product presentaties, en heel veel mensen waar je mee zou kunnen praten.

Traditioneel is Surf met een grote stand aanwezig, dit keer voert opnieuw de samenwerking met JISC de boventoon in de bovenmaatse stand, die je dus niet kunt missen. JISC is de Surf -pedant in Engeland.

E-learning.nl doet verslag, bespreekt, analyseert en hoopt u op deze wijze een inkijk te geven en een beetje deelnemer te maken. Vragen, graag!

De reporters zijn: Wilfred Rubens (rubens@e-learning.nl) en Pieter de Vries (devries@e-learning.nl).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.