Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Terugblik op Masie-conferentie Learning 2007

Van 21 tot en met 24 oktober werd in de Amerikaanse stad Orlando (Florida) Learning 2007 gehouden, het door Elliott Masie georganiseerde congres over e-learning. Een groot aantal van de (keynote) sessies tijdens deze dagen is opgenomen op video, en zijn sinds kort te zien op de Wiki-site van Masie. Zo zijn er opnamen te zien van Masie in gesprek met onder anderen Doug Lynch (Universiteit van Pennsylvania), Bruce MacMillan (Meeting Professionals International), John Howley, Arch Lustberg en Jenny Zhu.

De opnamen, die goed van kwaliteit zijn, zijn hier te verkrijgen. Het is de bedoeling dat de komende weken nog meer materiaal van Learning 2007 aan de Wiki-site wordt toegevoegd.

Overigens is de datum voor de volgende editie van de Masie-conferentie bekend. Learning 2008 wordt van 26 tot en met 29 oktober gehouden. Vanzelfsprekend zal ook deze editie plaatsvinden in Orlando.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.