Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Congres over de gevolgen van internet voor organisaties

Op dinsdag 11 december wordt in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam een congres gehouden met als titel 'Internet overleven - Dompel 1 dag onder in de wereld van de toekomst'. Een aantal sprekers zal gedurende de congresdag ingaan op de consequenties die internet en de digitalisering heeft voor bijvoorbeeld reclame, marketing, personeelsbeleid én organisaties zelf.

Zo zal Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar eMarketing & distance selling aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een lezing houden waarbij wordt ingezoomd op het internetgebruik op het werk, thuiswerken en de nieuwe manier van winkelen en communiceren. Jeroen Lampe en Bas van Ulden, beiden werkzaam bij ABN AMRO, gunnen de bezoeker van het congres een kijkje in de wereld van de virtuele wereld (Second Life met name). Ook Ronald ter Voert komt aan het woord. Ter Voert, interactive media consultant bij RTV Media, adviseert en begeleidt bedrijven in hun zoektocht naar de (on)mogelijkheden van interactieve media, van conceptontwikkeling tot realisatie.

Meer informatie over het congres (tijd, locatie, prijs, et cetera) is hier te vinden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.