Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Expertiseseminar over online samenwerken

Op donderdag 6 december houden SURFfoundation en SURFnet, in samenwerking met de Sharepoint SIG (Special Interest Group) en de Sharepoint GebruikersGroep, een expertiseseminar over online samenwerken. Het onderwerp online samenwerken wordt van diverse kanten benaderd. Zo is er aandacht voor (nieuwe ontwikkelingen in) de SURFgroepen dienst en wordt de inbedding van samenwerkingsvoorzieningen binnen het onderwijs belicht via diverse pratijkcases.

Het programma is interessant voor docenten, onderzoekers, studenten, ICT-specialisten en beleidsmakers. De congresmiddag vindt plaats in Mediaplaza (Jaarbeurs, Utrecht).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.