Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

'Europese' workshop dankzij videoconferencing en live streaming

Op woensdag 19 december zal er vanuit de Katholieke Universiteit Leuven (Interactieruimte AVNet) een virtuele workshop plaatsvinden, die de titel 'How to organise international seminars by virtual means' heeft meegekregen. Het speciale aan deze workshop is dat het, dankzij videoconferencing en live streaming over het internet, op zeven Europese locaties tegelijk zal worden gehouden. Zo zal de workshop, die begint rond 09.30 uur en duurt tot 12.00 uur, onder meer te volgen zijn in Duitsland (Keulen), Italië (Rome) en Finland (Lahti). Registreren voor de (virtuele) workshop kan hier.

In het kader van het Europese SPUTNIC-project ('Seminars Promoting the Use of Technologies for Networking and International Collaboration'), dat loopt tot en met het eind van dit jaar, zal er een aansluitend een seminar gehouden worden over het algemene concept virtuele mobiliteit.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.