Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

HAN-studente MSc E-learning wint prijs Best Dissertation

Heleen Drijver, onlangs aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) afgestudeerd aan de MSc in E-Learning, Multimedia and Consultancy, heeft met haar afstudeerproject 'Developing E-mail counselling - guidelines' de prijs behaald voor 'Best Dissertation 2007' van Sheffield Hallam University, de universiteit waarmee de HAN in deze Masteropleiding samenwerkt.

Met haar dissertatie scoorde zij op bijna alle beoordelingscriteria een 'exceptionally high standard'. Het beoordelingsrapport vermeldt dat Heleen Drijver met haar dissertatie een belangrijke en betekenisvolle bijdrage heeft geleverd aan vernieuwingen op het gebied van e-Health in het algemeen, en aan de ontwikkeling van hulpverlening via e-mail in het bijzonder. Heleen Drijver is werkzaam als 'learning consultant' bij De Gelderse Roos, een organisatie voor Geestelijke Gezondheidszorg in Gelderland.

Bron: HAN


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.