Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-11-2007 | Article Rating | (1) reacties

Nederlandse bedrijven sterk vertegenwoordigd op Online Educa

Van 28 tot en met 30 november wordt in het Hotel InterContinenta in Berlijn de Online Educa gehouden, wereldwijd een van de grootste conferenties als het gaat om e-learning. Gedurende de drie dagen van de Online Educa worden in de Duitse hoofdstad meer dan 2000 conferentiedeelnemers uit meer dan 90 landen verwacht. Traditiegetrouw zal een aardig continent Nederlandse bedrijven hun producten en technologieën uit de IT- en e-learningbranche presenteren. "De deelnemende Nederlandse bedrijven zijn uiterst innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar coöperatiepartners in Duitsland", aldus Carsten Estl, marketingdeskundige van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

De tien Nederlandse deelnemers op de Online Educa Berlin zijn Andriessen en Partners, BitPress Educatie, Dotcomschool, it's Learning, i-Concept InternetWorks, Schooldesk, Winvision The Competence Group, Wolters-Noordhoff, Xaurum en de Nederlands-Duitse Handelskamer.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Stoas Learning
Van Stoas Learning | 12-11-2007
Samen met haar partner HarvestRoad Hive zal Stoas Learning ook aanwezig zijn tijdens de Online Educa in Berlijn.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.