Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Stimuleringsregeling voor Web 2.0, Gaming, Streaming Media en Repositories

In oktober 2006 is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het actieplan 'Verbonden met ICT' (als PDF) opgesteld, waarin de onderwijsprioriteiten en daarmee samenhangende ICT-acties op hoofdlijnen omschreven staan. Doel van het actieplan was het geven van een extra impuls om ICT beter en sneller in te kunnen zetten voor belangrijke onderwijsdoelen. Als vervolg op dat actieplan heeft Stichting Kennisnet Ict op School, de publieke ICT-ondersteuningsorganisatie van, voor en door het onderwijs, een aantal stimuleringsregelingen in het leven geroepen.

Zo is half oktober een stimuleringsregeling uitgeschreven voor Web 2.0, Gaming, Streaming Media en Repositories. Deze stimuleringsregeling biedt instellingen de mogelijkheid op deze vier gebieden verder onderzoek te doen, ervaringen op te doen, de middelen te implementeren en zo in te bedden in het onderwijsprogramma. De regeling, die van kracht is tot en met 19 december 2008, is uitgeschreven voor instellingen binnen het MBO (ROC's, AOC's en vakscholen). De doelgroep bestaat uit docenten en deelnemers binnen deze opleidingen.

Om in aanmerking te komen voor een van de deelsubsides moet voor het eind van de maand (28 november) een projectaanvraag worden ingediend. Maximaal kunnen er 40 projecten worden gehonoreerd, elk met een maximum bedrag van 20.000 euro per project.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.