Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-10-2007 | Article Rating | (0) reacties

A DEUX aanbieder inburgeringstrajecten in Almere

A DEUX Inburgering & E-learning heeft eind september met de gemeente Almere een contract ondertekend voor het verzorgen van inburgeringstrajecten op basis van de nieuwe Wet Inburgering. Dit contract houdt in dat A DEUX de komende twee jaar in Almere aan de slag gaat met het aanbieden van inburgeringstrajecten, die zowel moeten opleiden voor het inburgeringsexamen als het toeleiden naar werk. Het Almeerse bedrijf verzorgt ook inburgeringstrajecten in onder meer de gemeenten Amsterdam en Utrecht.

Almere biedt nieuwkomers en oudkomers zogeheten tweeledige trajecten aan. Dat houdt in dat alle trajecten bestaan uit een onderdeel dat gericht is op het behalen van het inburgeringsexamen, én een onderdeel dat gericht is op werk, scholing of opvoeding. De focus ligt daarbij vooral op inburgeraars met een uitkering en op inburgeraars met een opvoedkundige taak. Aanvullend probeert de gemeente Almere de inburgerinstrajecten te combineren met een stage of vrijwilligerswerk. Na het volgen van een inburgeringstraject krijgt de inburgeraar hulp bij het vinden van aansluitende vervolgscholing en werk.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.