Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 24-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Gratis online leren voor provincie medewerkers

Gratis online leren voor provincie medewerkers

Het A&O-fonds Provincies heeft de A&O Provincie Academie gelanceerd met een uitgebreid aanbod van ongeveer 80 cursussen voor alle provinciemedewerkers. De online opleidingen zijn gratis toegankelijk voor provinciemedewerkers. Hiermee kun je je professionaliseren op diverse gebieden zoals persoonlijk leiderschap, communicatie en ICT.

In de academie is (naast het algemene aanbod) ook een cursusaanbod op het gebied van vitaliteit en gezondheid opgenomen. Met deze cursussen investeer je in je eigen gezondheid en een gezonde werkomgeving.

De cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met online opleider SkillsTown en VNG Academie. Er is keuze uit drie vormen van online leren: essentials (korte, krachtige micro-cursussen), e-learning (verdiepende cursussen) en webinars (live uitzendingen met experts, 30 minuten). Bekijk hier het volledige aanbod.

Daarnaast is er direct toegang tot de VNG Academie, waarmee het A&O-fonds Provincies een samenwerking is aangegaan. Hier worden onder andere cursussen op het gebied van de omgevingswet, sociaal domein, juridische zaken, HR, transformatie, lokaal bestuur en informatiebeleid aangeboden. De cursussen die vanuit de VNG Academie worden aangeboden zijn betaalde cursussen. De overige cursussen zijn gratis.

Ben je een provinciemedewerker en wil je gebruik maken van deze gratis cursussen? Schrijf je hier in.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.