Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-09-2007 | Article Rating | (0) reacties

'E-learning sluit beter aan bij wensen van onze medewerkers'

"E-learning en blended learning stellen ons in staat om sneller in te spelen op de behoefte en wensen van onze medewerkers." Dat zegt Micha Klaas, hoofd P&O (Personeel en Organisatie) van AveleijnSDT, een zorgaanbieder in Twente voor kinderen en volwassenen die intelligent leven met een verstandelijke handicap.

Micha Klaas heeft niet al te veel op met het massaal aanbieden van opleidingen. "Het kost enorm veel tijd en energie, en door het verloop van je personeel blijf je voortdurend achter de feiten aanhollen", aldus Klaas. "E-learning sluit veel beter aan bij de wensen van onze medewerkers, en is bovendien veel functioneler. Het gaat uit van het just-in-time-principe, waarbij een opleiding of cursus in beeld komt op het moment er vraag naar is. Het mooie van e-learning is ook dat je op ieder moment van de dag een studie kunt oppakken. Ongeacht waar je bent. Anywhere, anytime."

Het volledige interview met Micha Klaas wordt dinsdag 11 september op deze site geplaatst. Micha Klaas is op dinsdag 30 en woensdag 31 oktober een van de sprekers tijdens 'E-learning Ontwikkelen voor Attractieve Praktijkgerichte Training', een tweedaagse cursus waarbij gesproken wordt over nieuwe vormen, technieken, didactische inzichten, best practices, serious games & simulations.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.