Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-09-2007 | Article Rating | (0) reacties

Ervaringen centraal tijdens e-Knowledge@Work 2007

Op donderdag 13 september vindt in Metropolis Antwerpen e-Knowledge@Work 2007 plaats, een congres over leren en kennisoverdracht waarbij ervaringen van bedrijven en organisaties centraal staan. De keynote lezing van het congres, dat zich richt op de HRM-manager, Business Unit Manager, Marketing en Sales Manager en iedere andere teamleader die kennisoverdracht wil organiseren bij eigen medewerkers en klanten, wordt verzorgd door Fons Leroy van de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding). Hij zal een lezing houden over menselijk kapitaal als grootste troef van de Europese economie. Daarbij toont hij aan dat investeren in kennisoverdracht cruciaal voor de toekomst is.

Op het congres zal een aantal thema's worden behandeld waarbij kennisoverdracht een blijvende noodzaak is. Zo zal er onder meer aandacht zijn voor het thema 'Introductie en begeleiding van nieuwe en tijdelijke medewerkers', 'Opleiding en begeleiding bij nieuwe producten en processen' en voor het thema 'Kennisoverdracht bij snel veranderende wet- en regelgeving'.

Meer informatie over het (gratis toegankelijke) congres is hier te vinden, terwijl direct inschrijven hier kan.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.