Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-08-2007 | Article Rating | (0) reacties

Workshop Syntens over Second Life voor niet-MKB'ers

Op dinsdag 25 september wordt in het Innovatiehuis in Nieuwegein een voorlichtingsbijeenkomst/workshop gehouden voor non-profit organisaties en instellingen waarbij wordt ingegaan op de concrete kansen die Second Life biedt. De bijeenkomst is georganiseerd door Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers. Syntens is bezig met de bouw van een Innovatie Eiland binnen de virtuele wereld. Het eiland richt zich op MKB-ers uit de sectoren bouw, industrie, logistiek en groothandel, food & agri, human health en creatieve industrie en ICT.

Tijdens de bijeenkomst zal Arianne Bijma, projectleider Syntens op Second Life en initiatiefnemer van het Innovatie Eiland, onder meer ingaan op de vraag of Second Life ook zakelijk interessant is, zal ze een aantal mislukkingen en successen op een rijtje zetten en zal ze uitleggen waarom Syntens voor Second Life gekozen heeft. Floris Hillen van het bedrijf DNBmedia zal een rondleiding door Second Life geven. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een discussieronde.

Meer informatie over de (gratis toegankelijke) workshop is hier te verkrijgen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.