Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-07-2007 | Article Rating | (0) reacties

Benutten talent centraal tijdens 'Week van het leren'

Of het nu gaat om iemand die wil leren mailen met de kleinkinderen, zich verstaanbaar wil maken in Frankrijk, wil doorgroeien in werk, alsnog een diploma wil halen, wil leren lezen en schrijven of yoga wil leren ter ontspanning. Leren is voor iedereen. In dat kader wordt van 22 september tot en met 29 september de 'Week van het leren' gehouden.

De actieweek, die zich richt op volwassenen en als thema 'Doe mee(r) met je talent!' mee heeft gekregen, sluit aan bij het Actieplan Leven Lang Leren en de programmalijnen van de Projectdirectie Leren & Werken. Tijdens de 'Week van het leren' vinden in meer dan 25 Europese landen activiteiten plaats die zich richten op het stimuleren van het leren door volwassenen. En ook buiten Europa zijn er dergelijke activiteiten, onder meer in Australië, Canada, Zuid-Afrika en Namibië.

Meer informatie over 'De Week van het leren' is hier te vinden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.