Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-07-2007 | Article Rating | (1) reacties

Energiebesparing centraal bij The Climate Quest

Op maandag 24 september zal minister Cramer (VROM) in Maastricht The Climate Quest lanceren, een online game portal die in het teken staat van de klimaatverandering. De lancering vindt plaats tijdens een conferentie over multimedia & serious gaming in het onderwijs en daarbuiten. De portal wordt mede-gefinancierd door onder meer Alterra, Stichting RGI, CE Delft, RPS Nederland, de provincie Limburg en UNESCO, de Organisatie van de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschappen, Cultuur en Communicatie.

Prijsvraag
Tot 31 augustus is het mogelijk om zelf mee te werken aan de ontwikkeling van The Climate Quest. Daarvoor is een prijsvraag uitgeschreven, waarbij een game ontwikkeld moet worden over het onderwerp energiebesparing waarbij de doelgroep ligt in de leeftijd 10 tot 15 jaar.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Riny Kok
Van Riny Kok | 27-07-2007
Ook energiebedrijf Essent steunt de Climate Quest. Het bedrijf heeft tevens zijn naam verbonden aan de prijsvraag voor het ontwikkelen van een game om kinderen bewust te maken van hun eigen energieverbruik en hoe zij door energie te besparen zelf een bijdrage kunnen leveren aan het klimaat. De winnende inzending ontvangt de Essent Climate Quest Award.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.