Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-06-2007 | Article Rating | (0) reacties

E-learning voor armoedebestrijding

Voor een project van SNV heeft Panta Rhei gekozen voor IGI e-learning om bestaande e-learning modules aan te passen. Ook nieuwe e-learning modules zullen worden gemaakt in samenwerking met IGI e-learning op het auteursplatform Evolution.

De keuze voor Evolution kwam voort uit de vele professionele mogelijkheden die dit webbased auteursplatform biedt. Het geeft uitstekende mogelijkheden om vele soorten interacties snel te kunnen inzetten in een e-learning module.

Het project voor SNV beslaat e-learning modules die organisaties in vele landen moeten helpen bij het organiseren van armoedebestrijding
SNV is een in Nederland gevestigde, internationaal werkende ontwikkelingsorganisatie. SNV adviseert ongeveer 1.800 lokale organisaties in 30 landen in hun strijd tegen armoede.

Panta Rhei adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van resultaatgerichte, duurzame verandering. Panta Rhei ontwerpt leertrajecten en werkt aan het versterken van individuele competenties van de deelnemers in het traject.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.