Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-05-2007 | Article Rating | (0) reacties

Overvol programma tijdens eLearning Africa 2007

Van 28 tot en met 30 mei vindt in Kenia eLearning Africa 2007 plaats, een van de grootste e-learning-evenementen wereldwijd. In de hoofdstad Nairobi zal drie dagen lang gesproken worden over tal van zaken die te maken hebben met e-learning. De conferentie zal worden geopend door George Saitoti, de Keniase minister van Onderwijs.

In het volle programma, waarin een groot deel is ingeruimd voor sprekers vanuit Afrika, is plaatsgemaakt voor klein aantal Nederlanders. Zo zal Lisa Groenendijk van het ITC (International Institute for Geo-Information Science and Earth Observation) een lezing verzorgen over MSc Supervision, en Pomme van Warmerdam van de in Amsterdam gevestigde Health[e]Foundation zal het in Nairobi gaan hebben over het HIVeDucation-project. Verder zal Pepijn Kalis van Radio Nederland zal een demonstratie geven van het Online Learning Environment, en geeft Abraham Ephraim Fuks van het International Bureau of Fiscal Documentation een lezing met als thema 'eLearning for African Revenue Services'.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.