Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-05-2007 | Article Rating | (0) reacties

Maak kans op een stageplaats, baan of een iPOd shuffle

Welke studie(richting) volg je?; In welk jaar van je studie zit je? Heb je ervaring met het ontwikkelen van e-learning? Geef toe. Echt lastig zijn de vragen niet, en bovendien maak je kans op een stageplaats én het winnen van een iPod shuffle (nieuwwaarde 79 euro).

De actie is opgezet door TinQwise uit Hilversum. Het onderwijskundig bureau biedt jaarlijks plaats aan diverse stagiair(e)s en afstudeerders en door middel van dit onderzoek wil het de interesse van studenten in een stage bij TinQwise peilen. Ben je student en moet je nog stage lopen? Het invullen van de enquête (10 vragen) duurt ongeveer 3 minuten en mogelijk levert het je een iPOd shuffle, stageplaats of een baan op.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.