Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-05-2007 | Article Rating | (0) reacties

Voetbalbond KNVB gaat mee met de tijd

Op 1 juli 2007 stopt het Masterplan Arbitrage, een project van de KNVB om de kwaliteit, kwantiteit, opleiding en begeleiding van het scheidsrechterscorps proberen te verbeteren. E-learning heeft in dat project een voorname rol gespeeld.

"De opleidingen voor scheidsrechters, rapporteurs en praktijkbegeleiders zijn vernieuwd in een competentiegericht opleidingsmodel en zijn uitgebreid met e-learning. Dankzij e-learning kunnen cursisten thuis het theoretisch deel volgen en hoeven zij nog maar vier praktijkavonden te volgen in plaats van zeven", aldus een woordvoerder van de KNVB op de officiële website.

Met het deelplan Arbitrage 2007/'12 zal de opleiding van het scheidsrechterscorps, na het stoppen van het Masterplan Arbitrage, een volwaardige plaats krijgen binnen de bestaande KNVB-organisatie. Nog niet bekend is of e-learning ook daarin een rol zal vervullen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.