Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 07-05-2007 | Article Rating | (0) reacties

Nauwe samenwerking The Competence Group en Qurius Learning Solutions

IJsselstein – mei 2007

The Competence Group (TCG) gaat nauw samenwerken met Qurius Learning Solutions (Q-LS), expert op het gebied van Microsoft en Dynamics software technologie, training en education services. Qurius biedt haar klanten één aanspreekpunt voor alle Microsoft-gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om geïntegreerde, bewezen bedrijfsoplossingen, klantspecifieke oplossingen of infrastructuren, hardware, beheer en kennis.

De focus van de samenwerking zal liggen op het gezamenlijk ontwikkelen, voortbrengen en aanbieden van verschillende e-learning modules. De oplossingen van Q-LS zullen hierbij geïntegreerd worden met het Leerplatform TCG Academy van The Competence Group. Hierdoor kunnen beide partijen middels internet technologie functieafhankelijke e-learning oplossingen op maat aan de gebruikers aanbieden.

Qurius Learning Solutions

Qurius Learning Solutions (Q-LS), Gold Certified Partner for Learning Solutions, verzorgt professionele trainingen voor Microsoft Dynamics NAV, AX, CRM en geïntegreerde Microsoft oplossingen en producten. Deze trainingen voor consultants en eindgebruikers worden gegeven in een dynamische, open en distance learning omgeving. Inmiddels heeft Q-LS eigen trainingscentra in Nederland, Spanje, Groot Brittannië en België.

The Competence Group B.V.

The Competence Group (TCG) ziet een wereld van continue veranderingen en uitdagingen. TCG helpt organisaties beter te presteren en rendement te verbeteren. Dit doen wij door medewerkers beter gebruik te leren maken van de hulpmiddelen, informatiesystemen en de kennis van de organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van TCG’s unieke gebruikersmodel, een raamwerk dat helpt concrete, maar vooral praktische oplossingen te definiëren.

The Competence Group vindt en realiseert samen met u oplossingen door de inzet van ervaren adviseurs. Inmiddels hebben wij 65.000 mensen efficiënter en effectiever laten presteren door gerichte trainingen en kennisborging. The Competence Group heeft met ruim 100 medewerkers diverse kantoren in de Benelux, met als hoofdvestiging IJsselstein.

Voor meer informatie
info@competence.biz                                                     

www.competence.biz 
www.onzezorg.net


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.