Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 29-03-2007 | Article Rating | (1) reacties

U&I Learning bekroond met “European Seal of e-Excellence 2007 Silver-Award"

Gent, 12 maart 2007 – U&I Learning, de Gentse eLearning integrator actief in België en Nederland, werd opnieuw bekroond voor haar uitstekende prestaties. Ditmaal ging het initiatief uit van het “European Multimedia Forum (EMF), een belangrijke Europese non-profitorganisatie ter ondersteuning van de digitale media industrie. De prijs “European e-Excellence Award” wordt jaarlijks toegekend aan ICT en multimediabedrijven met een buitengewone ervaring en expertise op het gebied van innovatieve marketingoplossingen. U&I Learning, bekroond met de “Silver”-Award, ziet deze prijs als een bevestiging van haar innovatieve aanpak, zowel op het niveau van diensten als naar productontwikkeling.

 

De European e-Excellence Award, die dit jaar voor de vijfde keer wordt uitgereikt, werd gecrëerd door de “European Multimedia Associations Convention (EMMAC), een Europees netwerk waarin meer dan 5.000 ICT en mediabedrijven zijn opgenomen. De jury, die is samengesteld uit EMMAC-leden, selecteert de winnaars op basis van een transparant selectieproces waarbij veel aandacht wordt besteed aan het innovatieve karakter van de voorgestelde oplossing. In 2006 vielen bedrijven als Amadeus-Navicore-Strato en Zanox in de prijzen.

 

De winnaars van de European e-Excellence Award werden vandaag bekendgemaakt. Naar aanleiding hiervan zal op 15 maart om 16u een “Public Award Ceremony” worden georganiseerd. Deze vindt plaats op de CeBIT-beurs te Hannover (hall 4-stand F58).

 

Francis Declercq, CEO van U&I Learning verklaart: eLearning heeft in de loop van de laatste decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt. En dit vooral onder invloed van de nieuwste internettechnologieën en de razendsnelle acceptatie van het internet en ICT in alle aspecten van onze samenleving. Als ontwikkelaar van eLearningoplossingen zijn wij verplicht om voortdurend te innoveren, dit om onze producten zo aantrekkelijk en gevarieerd mogelijk te houden en in te spelen op de nieuwste trends. Wij zijn dan ook erg blij met de erkenning en opname in de selecte groep van innovatiegedreven ondernemingen”, aldus Declercq.

 

Over U&I Learning

U&I Learning, opgericht in 1997 is een belangrijke e-learning integrator, actief in België en Nederland. U&I Learning biedt bedrijven en organisaties oplossingen aan die hen helpen om op een productieve en efficiënte manier kennis te ontwikkelen en te verspreiden bij hun personeel en klanten. De oplossingen van U&I Learning zijn gebouwd op drie pijlers: leervriendelijke inhoud, een goede geïntegreerde begeleiding en een gebruiksvriendelijke technologie. U&I Learning telt vandaag 100 gespecialiseerde medewerkers met relevante ervaring in pedagogie, psychologie en ICT.

 

U&I Learning kende de afgelopen jaren een sterke groei en kon zijn klantenportefeuille uitbouwen tot een uitgebalanceerde, kwaliteitsvolle portefeuille met een groot aantal top-industrie- en overheidsklanten, waaronder namen zoals VDAB, Europese Commissie, Voka, Technifutur, NMBS, Belgacom, DHL, Alcatel, Arcelor, Aveve, Volkswagen, Interpolis, Dexia, Citibank, Vopak, ea. Het bedrijf werd in februari van dit jaarvoor de tweede keer op rij verkozen als tweede snelste groeier in de regio Oost-Vlaanderen door Trends Gazelle.

 

U&I Learning is sinds augustus 2006 genoteerd op de beurs Vrije Markt van Euronext Brussel. Eind december 2006 werd een eerste acquisitie gerealiseerd via de overname van de Nederlandse sectorgenoot FSR. U&I Learning maakte begin dit jaar een geconsolideerde omzet bekend van 5,90 miljoen €, of een stijging van 27 % ten opzichte van het vorige boekjaar.

U&I Learning wordt geleid door Francis Declercq, CEO en heeft zijn hoofdvestiging in 9000 Gent, Molenaarsstraat 111. Telefoon: +32 9 265 74 74, fax: +32 9 265 74 84- website: www.uni-learning.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Marnie
Van Marnie | 11-05-2011
Walking in the presence of gitnas here. Cool thinking all around!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.