Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 28-03-2007 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe lente voor A New Spring en MemoTrainer

Rotterdam/Den Haag - Met het aanbreken van een nieuwe lente hebben A New Spring van René Persoon en MemoTrainer van Walter Brand en Martèn de Prez besloten om de handen ineen te slaan. Samen vormen ze voortaan een nieuwe organisatie met een breed dienstenpakket voor e-learning toepassingen. A New Spring is met ingang van 1 januari gestopt met het doorontwikkelen en verkopen van softwarepakket Remindo en bedient haar klanten voortaan met het MemoTrainer-platform.

"Wat ons onderscheidt in de markt is onze frisse kijk op e-learning", stelt René Persoon, oprichter van A New Spring. "De samenwerking tussen onze organisaties levert voor onze klanten meerwaarde op omdat het onze eigenzinnige visie op adaptief leren versterkt."
"Juist vanwege dat adaptief leren is MemoTrainer naar mijn mening momenteel het pakket dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt", aldus Persoon. "Het past zich heel nauwkeurig aan het kennisniveau van iedere individuele cursist aan. Daarnaast speelt het consequent en gestructureerd herhalen van leerstof een grote rol. Dat voorkomt het wegzakken van kennis."
"A New Spring gaat MemoTrainer in de toekomst nog verder optimaliseren. Daarnaast bouwen we de dienstverlening rond het Open Source-product SAKAI nog meer uit. Datzelfde geldt voor de online omgeving ExamenTrainer en TalenLeren, het vierde product van A New Spring", aldus De Prez.
Meer informatie is te vinden op www.anewspring.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.