Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 23-03-2007 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group succesvol op Zorg & ICT 2007

Van 14 – 16 maart 2007 was The Competence Group (TCG) aanwezig op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De opkomst en de interesse van de beursbezoekers was zeer groot.

 

Veel bezoekers, zowel bestaande klanten als nieuwe contacten, bezochten de TCG stand en hebben kennis gemaakt met de oplossingen en producten van TCG.

 

Tijdens de drie beursdagen was er vanuit de bezoekers op de stand van TCG vooral vraag naar informatie over de e-learning trainingen Voorbehouden en Risicovolle Handelingen, de inrichting van een gecontroleerd leerproces middels TCG Academy en TCG ProcessPublisher. Daarnaast liet TCG een demonstratie zien van TCG ProcessPublisher in combinatie met het Integraal Kwaliteit Systeem van D&A Medical Group.

 

Tijdens de beurs waren alle grote spelers binnen de zorg aanwezig, zowel aanbieders als een grote diversiteit aan bezoekers. The Competence Group kan terugkijken op drie succesvolle dagen.

 

Op de stand van TCG konden bezoekers hun visitekaartje achterlaten om zo kans te maken op mooie prijzen. De prijswinnaars zullen binnenkort bekend gemaakt worden op www.onzezorg.net.

 

Voor meer informatie:

www.onzezorg.net


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.