Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 26-02-2007 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking The Competence Group en IDée ICT Opleidingsgroep

Samenwerking The Competence Group en IDée ICT Opleidingsgroep

 

IJsselstein, februari 2007 – The Competence Group (TCG) en IDée ICT Opleidingsgroep zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De twee partijen zullen zich in de eerste fase van de samenwerking vooral richten op het aanbod van Microsoft Office trainingen.

 

IDée ICT zal bij het aanbieden van opleidingen gebruik maken van TCG Academy, het nieuwe leerplatform van The Competence Group. Dit leerplatform biedt snel en gericht opleidingen waar en wanneer dat nodig is. TCG Academy biedt verschillende vormen van opleiden: face-to-face, klassikale en digitale opleidingen of combinaties in een zogenaamde blended vorm. Het stelt de gebruiker in staat om programma’s te ontwikkelen die zich aanpassen aan het competentieniveau en de behoeften van de cursist.

 

Daarnaast zal IDée ICT het e-Learning Content Management System (eLCMS) van TCG inzetten. Met het e-Learning Content Management Systeem van TCG is het mogelijk snel en eenvoudig leermateriaal te ontwikkelen en te beheren.

 

Toon Rijken, Directeur van The Competence Group: De samenwerking met IDée ICT biedt ons een partner die, innovatief en met een luisterend oor voor de klant, actief is in het werkveld ‘kennisoverdracht’. Gezamenlijk bieden we ‘state of the art’ trainingsoplossingen.

 

The Competence Group B.V.

The Competence Group (TCG) ziet een wereld van continue veranderingen en uitdagingen. TCG helpt organisaties beter te presteren en rendement te verbeteren. Dit doen wij door medewerkers beter gebruik te leren maken van de hulpmiddelen, informatiesystemen en de kennis van de organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van TCG’s unieke gebruikersmodel, een raamwerk dat helpt concrete, maar vooral praktische oplossingen te definiëren.

 

The Competence Group vindt en realiseert samen met u oplossingen door de inzet van ervaren adviseurs. Inmiddels hebben wij 65.000 mensen in de zorg efficiënter en effectiever laten presteren door gerichte trainingen en kennisborging. The Competence Group heeft met ruim 100 medewerkers diverse kantoren in de Benelux, met als hoofdvestiging IJsselstein.

 

IDée ICT

IDée ICT Opleidingsgroep is een betrokken, innovatieve aanbieder van ICT Opleidingen en Diensten. Met een scherp oog voor de ontwikkelingen in het werkveld en een luisterend oor voor de wensen van klanten en cursisten bieden ze steeds een pasklaar antwoord, up-to-date en compleet.  
IDée ICT kent de weg om het rendement van de ICT in organisaties te verbeteren. Naast ICT trainingen verzorgt IDée ICT ook trainingen en opleidingen op het gebied van projectmanagement.

 

www.competence.biz                                                    www.idee-ict.nl                       

           


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.