Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 15-02-2007 | Article Rating | (0) reacties

Laurentius Ziekenhuis kiest e-learning van The Competence Group

Ook het Laurentius Ziekenhuis zet e-learning training Voorbehouden & Risicovolle Handelingen van The Competence Group in

 

Ook het Laurentius Ziekenhuis Roermond heeft gekozen voor de e-learning training Voorbehouden & Risicovolle Handelingen (VRH) van The Competence Group (TCG) om haar medewerkers op te leiden.

 

Het Laurentius Ziekenhuis wenst een meer flexibele en efficiëntere manier van opleiden in te voeren. Door inrichting van een ‘Laurentius Ziekenhuis leerportaal’ kan het opleidingsproces persoonlijker, flexibeler en meer gecontroleerd plaatsvinden. Om deze reden werd voor de

e-learning modules van The Competence Group (TCG) gekozen. TCG ontwikkelt momenteel, samen met vijf andere ziekenhuizen, e-learning modules voor de leergang Voorbehouden & Risicovolle Handelingen. Deze standaard modules kunnen per zorginstelling op maat ingericht worden. Ongeveer 270 medewerkers van het Laurentius Ziekenhuis zullen gebruik gaan maken van deze op maat gemaakte leermodules. 

 

The Competence Group biedt een reeks e-learning trainingen op het gebied van Voorbehouden & Risicovolle handelingen. Deze medische trainingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met inhouds- en praktijkdeskundigen uit de Cure & Care sector. De inhoud en de modulaire opzet van deze e-learning trainingen sluiten uitstekend aan op praktijkonderdelen van de huidige opleidingen (skills lab en/of praktijktoets). Vanzelfsprekend zijn op deze trainingen de bekende voordelen van e-learning van toepassing: tijd-, tempo-, en plaatsonafhankelijk leren.

 

De e-learning training voor het Laurentius Ziekenhuis zal verschillende modules bevatten die betrekking hebben op Voorbehouden & Risicovolle Handelingen waaronder o.a. Venapunctie / infuus inbrengen, Intraveneuze voeding / medicatie (TIV), Blaascatheterisatie voor mannen en vrouwen, BLS en Tracheostoma verzorgen.

 

Richard Bremmers, opleidingsfunctionaris van het Laurentius Ziekenhuis:

‘E-learning biedt ons de mogelijkheid om op een effectieve en efficiënte wijze vorm te geven aan een permanente scholing waarvan het effect meetbaar is. Een groot voordeel van deze vorm van leren is, dat de medewerker zelf bepaalt, waar, wanneer en in welk tempo hij gaat leren’.

 

The Competence Group B.V.

The Competence Group (TCG) ziet een wereld van continue veranderingen en uitdagingen. TCG helpt organisaties beter te presteren en rendement te verbeteren. Dit doen wij door medewerkers beter gebruik te leren maken van de hulpmiddelen, informatiesystemen en de kennis van de organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van TCG’s unieke gebruikersmodel, een raamwerk dat helpt concrete, maar vooral praktische oplossingen te definiëren.

 

The Competence Group vindt en realiseert samen met u oplossingen door de inzet van ervaren adviseurs. Inmiddels hebben wij 65.000 mensen in de zorg efficiënter en effectiever laten presteren door gerichte trainingen en kennisborging. The Competence Group heeft met ruim 100 medewerkers diverse kantoren in de Benelux, met als hoofdvestiging IJsselstein.

 

www.competence.biz

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.