Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-02-2007 | Article Rating | (0) reacties

Studentonderzoek selectie elektronische leeromgeving

Een studente van de Universiteit Twente voert een afstudeeronderzoek uit naar de selectie van een elektronische leeromgeving en leermanagementsysteem. Werkt u mee?

Lees haar oproep:

Heeft u een kwartiertje om mij verder te helpen?

Mijn naam is Nienke de Vries en in het kader van mijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit Twente voer ik mijn afstudeeronderzoek uit naar de selectie van een elektronische leeromgeving (ook wel leermanagementsysteem (LMS) of course management system (CMS) genoemd). Inzichten in dit onderwerp kunnen nuttig zijn voor organisaties die in de toekomst een keuze gaan maken.

Als u in het bedrijfsleven of bij een non-profit- of overheidsinstelling werkt en betrokken bent geweest bij de keuze voor een elektronische leeromgeving (of bij een dergelijke keuze betrokken kan worden) hoop ik dat u in uw drukke agenda een kwartiertje tijd heeft om mijn online enquête in te vullen. Via onderstaande link gaat u direct naar de enquête:

http://www.studentenonderzoek.com/?qid=24961&ln=ned

Deelnemers kunnen de resultaten ontvangen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.