Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearningGuide Solutions | 05-02-2007 | Article Rating | (0) reacties

LearningGuide Solutions opent een nieuw kantoor in Engeland en zoekt nieuw talent op het gebied van performance support

Joe White, General Manager van LearningGuide Solutions UK, geeft aan: “Het openen van een kantoor in Engeland is de laatste in een reeks investeringen die we hebben gedaan om onze internationale capaciteit uit te breiden. De eerste prioriteit is nu om een world-class services organisation in Engeland neer te zetten door het aantrekken van 's lands beste performance support ontwikkelaars en business development professionals.

 

“We voorzien de komende jaren een aanzienlijke groei in Engeland op de markt van performance support systems. Als pionier van performance support methodes en technologie in de afgelopen jaren bevindt LearningGuide Solutions zich in een sterke positie om zich te vestigen als marktleider,” voegt Joe White toe.

Kort geleden kondigde LearningGuide Solutions al aan dat Bob Mosher, een van de meest bekende en gerespecteerde visionairs uit de opleidingswereld, het bedrijf heeft versterkt vanuit een leidinggevende rol bij Microsoft Learning.


Het nieuwe kantooradres in Engeland is: LearningGuide Solutions UK, Fairbourne Drive, Atterbury, Milton Keynes, MK10 9RG; +44 (0)1908 487573.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.