Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 25-01-2007 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group en McKesson France sluiten samenwerkingsovereenkomst

The Competence Group (TCG) en McKesson France zijn een strategische samenwerkingsovereenkomst aangegaan, om zo nog beter te kunnen reageren op de opleidingsvraag van de zorgsector in Frankrijk.

 

De traditionele manier van opleiden in de zorg is vaak ondoenbaar. Er is behoefte aan opleidingen die aan de individuele wens van de cursist zijn aangepast. Bovendien moet de opleiding op elke plaats en elk moment beschikbaar zijn voor een groot aantal gebruikers. Na uitgebreid onderzoek van de beschikbare oplossingen, heeft McKesson Frankrijk besloten om deze opleidingsvraagstukken op te lossen met behulp van de e-learning ervaring en tools van The Competence Group. Een bijna logische ervaring gezien het grote succes in de Nederlandse zorgsector.

 

De e-learning modules die TCG samen met McKesson France ontwikkelt, zullen geschikt zijn voor elk type medewerker in de zorgsector. De modules zullen plaats- en tijd onafhankelijk te gebruiken zijn, zelfs tijdens de nachtdienst. Grote groepen mensen kunnen op deze manier tegelijkertijd opgeleid worden. Dat alleen al is een doorslaggevend voordeel van e-learning.

 

Toon Rijken, Algemeen Directeur en oprichter van The Competence Group: ,,Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met McKesson France. Wij werken al een aantal jaren samen met McKesson Nederland. Deze samenwerking heeft ook al tot veel positieve resultaten geleid.

E-learning leidt niet alleen tot een reductie van de opleidingskosten; het verbetert ook het niveau, de motivatie en acceptatie van de gebruiker”.

www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.