Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-01-2007 | Article Rating | (0) reacties

Thomson NETg gebruikt cursus in Second Life als PR-stunt

Thomson NETg biedt producten en diensten aan op het gebied van opleiden en trainen voor (grote) organisaties. Dit gebeurt op diverse manieren. Via online zelfstudie, virtual classrooms, blended courses etc. Ook in Second Life (SL) is NETg inmiddels actief. Zij laten dit onder meer zien via een filmpje op YouTube. Dat lijkt allemaal al heel wat. Maar wanneer je op zoek gaat naar de 3D-cursus van je dromen, kom je erachter dat het helaas wel daarbij blijft. Klikken op het rooster leidt tot commerciele cursussen die NETg buiten SL al lange tijd aanbiedt. Dagenlang ronddolen laat geen enkele beweging of serieuze cursist zien.

 

Mijn conclusie is dan ook dat NETg vooral bezig is met een PR-stunt in SL  - die werkt -. Meer dan met het ontwikkelen van daadwerkelijk nieuwe cursussen (av). 

 

Zelf je mening vormen? Dat kan, via:

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.