Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-12-2006 | Article Rating | (0) reacties

E-learning voor vrachtwagenchauffeurs een succes?

Vrachtwagenchauffeurs zitten veel op de weg. Tijdens hun werk moeten ze veel wachten. Zowel tijdens laden en lossen, als tijdens (gedwongen) pauzes, op onregelmatige tijden. Alle gelegenheid om te leren, denken ze bij de InCab University.

The semester-old correspondence course is the first distance-learning program aimed at truckers, according to an industry expert. It lets them hit the books in their cab and file their assignments over WiFi connections at truck stops.

E-learning wordt hierbij onder meer gezien als een middel voor transportbedrijven om chauffeurs aan zich te binden (de uitstroom is hoog).

In het artikel Degree program lets truckers study on the road geeft een vertegenwoordiger van chauffeurs ook mogelijke belemmeringen aan. Hij vraagt zich af of de ICT-voorzieningen 'op orde' zijn en of InCab University voldoende interessant aanbod voor chauffeurs heeft.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.