Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 18-12-2006 | Article Rating | (0) reacties

AMC kiest The Competence Group voor E-learning

Het Amsterdamse AMC gaat breed over op E-learning om de uitrol van nieuwe modules van o.a. McKesson, iSoft en Chipsoft soepel te laten verlopen. Het AMC gaat hiervoor o.a. de producten en diensten van The Competence Group gebruiken.

‘Via E-learning zijn medewerkers en studenten in staat in hun eigen tempo en onafhankelijk van tijd en plaats te leren’, zegt Marcel Vollmüller, hoofd ICT-opleidingen in het AMC. ‘Voor geslaagde veranderingsprojecten is een actuele en makkelijk toegankelijke opleiding van groot belang. E-learning biedt ons die functionaliteit.’ Tot voor kort bood het AMC alleen klassikale trainingen aan.
In het jaar 2004 werden in het AMC ruim 15.000 zorgmedewerkers via E-learning opgeleid door The Competence Group, veelal buiten werktijd.

Inmiddels ontwikkelt het AMC ook zelf modules voor E-learning, daarbij geholpen door The Competence Group, uit IJsselstein. Het AMC heeft een speciaal “leerplatform” voor het aanbieden van lesmateriaal en het coachen van cursisten. Elke AMC-medewerker krijgt dus een eigen op maat gesneden leeromgeving.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.