Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 13-12-2006 | Article Rating | (1) reacties

Online nascholing via HuisartsAcademy.nl

Via HuisartsAcademy.nl lanceert Elsevier Gezondheidszorg een laagdrempelige manier van online nascholing voor de Nederlandse huisarts. Alle nascholingsmodules op HuisartsAcademy.nl zijn voor één uur geaccrediteerd door het College voor Accreditering Huisartsen, van het KNMG.
Alle modules zijn gebouwd door The Competence Group in IJsselstein, een krachtpatser op het gebied van E-learning.


Op dit moment zijn 12 geaccrediteerde online nascholingsmodules beschikbaar met het thema 'Kleine kwalen in de huisartspraktijk'. In 2007 wordt dit aanbod uitgebreid tot 45 modules.


Huisartsen zijn door de wet BIG verplicht om 40 uur per jaar geaccrediteerde nascholing te volgen. Met HuisartsAcademy.nl kan dat nu online, zonder reistijden en zonder zorgen over waarneming van de praktijk (en de bijbehorende kosten). Ander voordeel is dat alles online geregeld wordt: van de aanschaf van modules, de controle van toetsvragen, tot het toesturen van het certificaat.
Tot 31 december 2006 biedt HuisartsAcademy.nl elke Nederlandse huisarts de module 'Tekenbeten en de ziekte van Lyme' gratis aan ter kennismaking. Na afronding krijgt men een certificaat als bewijs van deelname plus één accreditatiepunt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

maarten Leijnse
Van maarten Leijnse | 01-04-2018
Klinkt mij als muziek in de oren
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.