Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 08-12-2006 | Article Rating | (0) reacties

De Hypothekers Associatie kiest voor de oplossingen van The Competence Group

De Hypothekers Associatie is begin november gestart met de vernieuwde opleiding Hypotheek Adviseur. De Hypothekers Associatie is de overkoepelende organisatie waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten.
De oorspronkelijke opleiding Hypotheek Adviseur (100% contact onderwijs) is de afgelopen maanden in nauwe samenwerking tussen De Hypothekers Associatie en The Competence Group (TCG) omgevormd tot een blended learning variant ‘pur sang’. Zo zijn onder andere de e-learning onderdelen in dit verband ontwikkeld door TCG en maakt De Hypothekers Associatie gebruik van een geheel nieuw leerplatform, de nieuwste generatie Smart Learning van The Competence Group “TCG Academy”.

De opleiding Hypotheek Adviseur legt de basis die nodig is om bij De Hypotheker als hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Het adaptieve en intelligente leerprogramma Hypotheek Adviseur dat TCG heeft ontwikkeld, vormt en beheert het leerpad van de individuele cursist. Dit leerprogramma bevat, naast theorie, applicatiesimulaties en diverse oefeningen, en daarnaast ook een toetsenbank die de zelftoetsen en het theorie-examen verzorgt. In de praktijk, onder meer via coachingsmomenten en stage, worden opgedane kennis en vaardigheden door de cursisten verder geoefend, uitgediept en eigen gemaakt.

De Hypotheker is een franchise organisatie. De meer dan 140 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. Deze vestigingen geven onafhankelijk advies over verkrijgbare hypotheekvormen en daaraan gekoppelde verzekeringen en verzorgen vervolgens offerte en afsluiting. De organisatie speelt een toonaangevende rol in deze snel groeiende markt en zorgt jaarlijks voor de realisatie van enkele miljarden euro’s aan hypotheken. Er is inmiddels sprake van een duurzame samenwerking tussen De Hypothekers Associatie en TCG. Op dit moment wordt dan ook intensief samengewerkt om andere leerprogramma’s eveneens via het nieuwe leerplatform te realiseren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.