Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 11-12-2006 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group ontwikkelt e-learning voor de Rabobank

The Competence Group (TCG) heeft in een nauwe samenwerking e-learning oplossingen ontwikkeld voor Rabobank Groep ICT. De kennis en ervaring op het gebied van e-learning vormde de primaire aanleiding voor Rabobank Groep ICT om TCG te benaderen.


In het derde kwartaal van dit jaar was Rabobank Groep ICT zich aan het voorbereiden op de conversie van een zevental verschillende kwaliteitsmanagement systemen naar één nieuwe standaard via intranet.
Om het succes van de uitrol in het vierde kwartaal te vergroten werd TCG om advies gevraagd. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een tweetal e-learning modules. Deze modules beogen twee doelstellingen te realiseren:


- in voldoende mate sensibiliseren van alle deelnemers/gebruikers voor de missie: ‘Ken het nieuwe kwaliteitsmanagement systeem en pas het op de juiste wijze toe!’;
- borgen van de kennis omtrent het nieuwe kwaliteitsmanagement binnen de organisatie van Rabobank Groep ICT.

De twee e-learning modules zijn inmiddels door TCG ontwikkeld en geleverd. Beide e-learning oplossingen zullen een positieve bijdrage leveren aan de uitrol en het gebruik van het nieuwe Kwaliteit Management Systeem.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.