Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-10-2006 | Article Rating | (0) reacties

Ben jij beter dan Microsoft?

Wat is een Mashup?

Een mashup is een website, web 2.0 applicatie, een windows client of een mobiele applicatie, die content van meerdere bronnen gebruikt. De bronnen stellen de content beschikbaar via een public interface of API, maar je kunt hierbij ook denken aan RSS of Atom feeds. Een goed voorbeeld is de mashup van Google Maps en Flickr, die met informatie van beide bronnen duidelijk maakt waar op de wereld een bepaalde foto is genomen. Microsoft en de TU Delft dagen je uit om een vernieuwende applicatie te ontwerpen of te schrijven die gebruik maakt van minimaal twee webservices en Microsoft technologie.

Schrijf je nú in!

Als je student bent, mag je meedoen. Alleen of in een groep. Tijdens de aftrap op 8 november krijg je een informatiepakket mee om je op weg te helpen. De Delftse ICT bedrijven geven tussentijdse workshops. Desgewenst kun je gebruik maken van een ingerichte ontwikkelomgeving die we jou ter beschikking stellen. Hte doel is dat je ofwel je idee goed uitwerkt tot een draaiende applicatie, ofwel je idee creatief vormgeeft in een serie grafisch uitgewerkte schermen. Tijdens de finale presenteer je jouw idee en applicatie of ontwerp.

Beoordeling, en: wat kun je winnen?

Inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury waarin Microsoft, hoogleraar software engineering van de TU Arie van Deursen en professionals uit het Delftse ICT bedrijfsleven vertegenwoordigd zijn. Er zijn twee hoofdprijzen en twee 2e prijzen te winnen: voor het technisch best uitgewerkte idee in de vorm van een werkende applicatie, en voor het meest creatief uitgewerkte idee in de vorm van een interactieontwerp of designvoorstellen.De winnaars worden beloond met 2500 euro als je als team deelneemt of 1500 euro als je alleen deelneemt. De tweede prijs is 1250 euro als je als team deelneemt of 750 euro als je alleen deelneemt. Inzendingen blijven eigendom van de betreffende deelnemer(s).

Interesse?

Kijk verder op http://www.benjijbeterdanmicrosoft.nl/ 

 

 

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.