Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 26-10-2006 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group introduceert een nieuwe generatie leerplatform: TCG Academy

 

 

Persbericht

 

 

The Competence Group (TCG) introduceert een nieuwe generatie leerplatform: TCG Academy

 

IJsselstein, oktober 2006 - Met de release van het TCG Leer- en Informatie Systeem (LIS) in 2002 intro­duceerde The Competence Group (TCG) het concept van Smart Learning. In 2006 introduceert TCG een volgende generatie van Smart Learning met haar nieuwste leerplatform: TCG Academy.

 

TCG’s Academy & Smart Learning

Uniek aan het leerplatform TCG Academy is dat intelligente en adaptieve leerprogramma’s gestructureerd worden aangeboden. Door het integreren van e-learning met klassikale onderdelen en de interactie tussen cursisten en docenten worden de leerprogramma’s verrijkt.  Doordat toetsings- en evaluatiemomenten worden opgenomen in een leerprogramma, kan het leerprogramma adaptief worden opdat de cursist een eigen, “op maat gemaakt” leerprogramma volgt. Door het ‘just-in-time’ en ‘just-enough’ principe biedt TCG Academy de cursist, maar ook de coach/docent, op het juiste moment voldoende informatie om inzicht te krijgen in het leerproces en zonodig bij te sturen.

 

Praktisch en resultaatgericht opleiden

Met TCG Academy biedt TCG haar klanten resultaatgerichte opleidingsmogelijkheden aan. Hierdoor kunnen organisaties snel en gericht opleidingen aanbieden die zowel binnen als buiten de organisatie ter beschikking gesteld kunnen worden. Het leerplatform is altijd en overal toegankelijk voor de medewerkers. De opleidingen zijn laagdrempelig en kunnen voorzien worden van beslissingsmomenten. Zowel voor de medewerkers als voor andere betrokkenen in de organisatie zoals managers en HR-afdeling, kan gedetailleerd inzicht verschaft worden in de ontwikkeling van de competenties.

 

TCG’s XMS Suite

TCG Academy is gebaseerd op de uiterst krachtige toolset, de XMS Suite. Er wordt dus gebruik gemaakt van een modulair en flexibel productenportfolio. Dit maakt het mogelijk oplossingen op maat aan te bieden, zonder maatwerk. Vooral de koppelingen met TCG ProcessPublisher en het kennismanagementsysteem blijken veelbelovend te zijn.

 

Een nieuwe generatie

Met TCG Academy komt The Competence Group met een complete opleidingsoplossing. Toon Rijken, directeur en oprichter: ,,Kennisoverdracht en kennisborging moet aantrekkelijker en efficiënter. Elke organisatie worstelt er op een of andere manier mee. Met deze nieuwe generatie TCG Academy bieden wij onze klanten een oplossing met de optimale combinatie van e-learning, klassikaal trainen en toetsings- en evaluatiemomenten. Ik ben van mening dat met deze nieuwe generatie een flinke stap vooruit is gezet naar zowel de cursist als de organisatie waar deze werkzaam is.”

 

The Competence Group B.V.

The Competence Group (TCG) ziet een wereld van continue veranderingen en uitdagingen. TCG helpt organisaties met het beter zijn en beter blijven; het beter gebruik maken van de hulpmiddelen, informatiesystemen en de kennis van de organisatie. 

TCG bereikt dit door zowel de organisatie als de medewerkers centraal te stellen in het zoeken naar (rendements-) verbeteringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van TCG’s unieke gebruikersmodel, een raamwerk dat helpt concrete, maar vooral praktische oplossingen te definiëren.

 

The Competence Group vindt en realiseert samen met de klant oplossingen door de inzet van ervaren adviseurs en de uiterst krachtige toolset de XMS-Suite.

 

The Competence Group heeft met ruim 100 medewerkers diverse kantoren in de Benelux, met als hoofdvestiging IJsselstein.

 

Voor meer informatie

 

The Competence Group B.V.                                                    

De heer A.F.M. Rijken                                                            

Lorentzlaan 3                                                                         

3401 MX IJSSELSTEIN                                                              

Telefoon: +31 (0)30 256 56 25                                                 

Fax: +31 (0)30 256 56 26                                                        

Email: info@competence.biz                                                    

www.competence.biz  


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.