Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-10-2006 | Article Rating | (0) reacties

Verenigde Staten besteden 10 miljard dollar aan e-learning

Ambient Insight heeft onlangs een rapport uitgebracht waarin zij berekenen dan verschillende groepen klanten in 2006 10 miljard dollar hebben uitgegeven aan e-learning producten en diensten. Ambient Insight constateert dat de markt voor e-learning producten en diensten sterk in ontwikkeling is. Nieuwe business modellen worden ontwikkeld, en het zijn niet meer voornamelijk de grote ondernemingen die investeren in e-learning.

The report includes five-year spending forecasts for eight customer buying segments: consumer, corporations and businesses, federal government, state and local government, PreK-12 academic, higher education, non-profits and associations, and healthcare.

Bron: Ambient Insight

Na enkele jaren van stagnatie signaleert de Amerikaanse marktanalist weer een groei van de uitgaven aan e-learning, die voor een groot deel door de niet-traditionele marktsegmenten wordt veroorzaakt.

Afgaande op de titel van het rapport -The US Market for Self-paced eLearning Products and Services: 2006-2011 Forecast and Analysis- lijkt het er overigens op dat de analyse vooral betrekking heeft op traditionele vormen van e-learning (cursussen/leerobjecten die individueel gevolgd kunnen worden, leermanagement systemen en authoring tools).

De marktanalyse van Ambient Insight is te koop voor $ 3.800.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.