Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Captivate Gebruikersdag 2017

Captivate Gebruikersdag 2017

Op 13 september wordt voor de tweede keer de Captivate Gebruikersdag gehouden in de Kromhoutkazerne in Utrecht. In deze bijeenkomst worden ervaringen gedeeld, is er gelegenheid om enthousiaste Captivate-gebruikers te leren kennen en om nieuwe vaardigheden te leren met Captivate.

Op het programma staan verder het uitwisselen van best practices, presentaties door gebruikers en workshops door instructeurs/trainers op het gebied van e-learning ontwikkeling met Captivate.

De deelname voor deze dag is GRATIS dankzij het feit dat de presentatoren en workshop leiders geen vergoeding vragen en de locatie beschikbaar wordt gesteld door Defensie.

Geef je op via de Oranje knop op de startpagina van de website.

Er is slechts plaats voor 60 deelnemers.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.