Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Captivate Gebruikersdag 2017

Captivate Gebruikersdag 2017

Op 13 september wordt voor de tweede keer de Captivate Gebruikersdag gehouden in de Kromhoutkazerne in Utrecht. In deze bijeenkomst worden ervaringen gedeeld, is er gelegenheid om enthousiaste Captivate-gebruikers te leren kennen en om nieuwe vaardigheden te leren met Captivate.

Op het programma staan verder het uitwisselen van best practices, presentaties door gebruikers en workshops door instructeurs/trainers op het gebied van e-learning ontwikkeling met Captivate.

De deelname voor deze dag is GRATIS dankzij het feit dat de presentatoren en workshop leiders geen vergoeding vragen en de locatie beschikbaar wordt gesteld door Defensie.

Geef je op via de Oranje knop op de startpagina van de website.

Er is slechts plaats voor 60 deelnemers.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.