Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-09-2006 | Article Rating | (0) reacties

Albron kiest voor opleidingssysteem Eedo om dienstverlening en klanttevredenheid te optimaliseren

Eedo Knowledgeware™, een toonaangevend producent van innovatieve softwareproducten voor real-time opleidings- en kennissystemen, maakte vandaag bekend dat Albron, het grootste cateringbedrijf in Nederland dat dagelijks de catering verzorgt voor 230.000 klanten in het bedrijfsleven, heeft gekozen voor Eedo's opleidingsysteem ForceTen™. Met dit systeem gaat Albron de opleiding en ontwikkeling van haar cateringpersoneel beheren om binnen het hele bedrijf de dienstverlening aan klanten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

“We wilden bij onze keuze van een opleidingssysteem de zekerheid dat het voldoet aan al onze behoeften en ondersteuning biedt aan het brede scala opleidingsdiensten van onze afdeling” aldus Gerwald van den Oetelaar, opleidingsadviseur bij Albron. “We hebben ForceTen gekozen vanwege de kennis en ervaring van Eedo op het gebied van content-managementsystemen en het enorme wereldwijde netwerk van opdrachtgevers in allerlei marktsegmenten. Ook waren wij onder de indruk van de talloze standaardmogelijken die het content-managementsysteem biedt.”

Met het elektronische opleidingssysteem wil Albron met name de kennis en vaardigheden van het personeel vergroten en zo de dienstverlening optimaliseren. De bedoeling is om de huismoeders op te leiden die als cateringmedewerkers 230.000 klanten per dag bedienen. Alle medwerkers doorlopen een reeks leermodules die verschillende aspecten van de dienstverlening behandelen. De modules bestaan uit zelfstudietrajecten en praktijktrainingen. Alle modules worden aangeboden als een inhoudelijke voorbereiding op Albrons traditionele opleidingsprogramma, dat zich richt op communicatieve en sociale vaardigheden. De elektronische opleidingsmodules zijn ontwikkeld door Cirquest, een toonaangevende Nederlandse content-ontwikkelaar en bestaande klant van Eedo. 

De uitgebreide beoordelingsfuncties van ForceTen stellen Albron in staat om de voortgang van iedere cursist te beoordelen en te meten. Daarnaast is het mogelijk toetsen en beoordelingen aan te passen aan werknemerprofielen en automatisch acties te starten op basis van behaalde resultaten. Bovendien kan Albron het rendement van de investering in personeelsontwikkeling meten door deze te vergelijken met de werkelijke bedrijfsprestaties. “Het einddoel is good food and happy people”, zei van den Oetelaar.

 

Over Albron

Albron is het grootste zelfstandige cateringbedrijf in Nederland, met ruim 4000 medewerkers werkzaam op circa 1100 locaties. Dagelijks wordt een half miljoen klanten - vaak op hun eigen locatie - voorzien van gezond eten en drinken van topkwaliteit. Albron hecht veel waarde aan een persoonlijke dienstverlening en wil er voor zorgen dat haar klanten zich in alle omstandigheden thuis voelen. Het bedrijf is actief in diverse marktsegmenten. Albron Catering, het grootste bedrijfsonderdeel, verzorgt de lunch voor honderdduizenden kantoormedewerkers, terwijl Albron Carewell de catering verzorgt voor patiënten in ziekenhuizen, senioren, gehandicapten en andere mensen die zorg nodig hebben. Albron Foodservice levert aan scholen, gastenrestauraties in ziekenhuizen en kantorencentra. Feesten en hospitality events worden zelfs buiten kantooruren verzorgd door Albron Party Productions.

 

Over Eedo Knowledgeware

Eedo Knowledgeware is een toonaangevend leverancier van leer- en kennissystemen die de productiviteit en efficiëntie van organisaties verbeteren. Eedo biedt een reeks krachtige, gebruiksvriendelijke en op maat aan te passen toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hierbij worden oplossingen geboden voor diverse praktische vraagstukken op het gebied van kennisbeheer, zoals; inhoudelijk beheer voor opleidingen, dynamische aanlevering, snelle materiaalaanmaak, beoordelingen, kennisuitwisseling, ondersteuning voor betere prestaties en indexerings- en zoekfuncties. Eedo's bekroonde producten worden ingezet in diverse sectoren en bedrijven, waaronder American Management Association, Convergys, Amerikaanse Federale Belastingdienst, Foreign & Commonwealth Office en Lufthansa. Eedo is een zelfstandige onderneming met vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Voor meer informatie

Bas Kramer

Business Development, EMEA

Eedo Knowledgeware

Tel: +31 (0) 70 3192702

Mobiel: +31 (0) 6 48430136

E-mail: bas.kramer@eedo.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.