Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-07-2006 | Article Rating | (0) reacties

China groeimarkt voor e-learning

Het Internetgebruik neemt in China sterk toe. En dat geldt ook voor e-learning.

Uit een recent onderzoek van het door de Chinese overheid gefinancierde China Internet Network Information Center blijkt dat China momenteel 123 miljoen Internetgebruikers heeft. Binnen een jaar tijd is het aantal Internetgebruikers in China met 19,4 procent toegenomen. Een aanzienlijk deel van de Chinese 'Internetters' gebruikt het medium ook voor e-learning, zo blijkt uit een bericht van de Digitimes:

Internet surfers in China used Internet services for 16.5 hours a week on average, and 26.0% of them frequently used on-line shopping services. Another 23.7% both read and wrote blogs, while 20.3% conducted on-line job searches and 12.2% pursued e-learning.

China is daarmee potentieel een enorme groeimarkt voor e-learning.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.